22 July 2011

Bantal tema taman bunga..

Assalamualaikum warahmatullah semua.. :)

Comel tak bantal ni? Alya suke sangat.. Colorful! Bantal ni kawan Alya yang order. Seorang lelaki, tapi hati penuh bunga. :) Tengok je lah bantal yang die order. Penuh ngan bunga2an.. Haha.. Loh, jangan marah ek. Propa je nih.. :D

Loh order 2 bijik bantal kaler putih utk letak atas kereta. Ni lah hasilnya.. Taraaa.....

Bantal Satu.. :)
Again, Alya guna kain flannel utk badan bantal. Hiasan2 bunga2 tu Alya guna felt. As usual..

Bantal ke-dua..
Dalam die, Alya isi fiber fill. Gebu! Tak caye sudah.. :)
Inspired by mikylayna.
Nak tengok design supercomel lagi? Go to her's now!

Anyway, ce tengok tol2 bantal ni.. Corak die ala-ala bsambung gitu kan? Sebab tu lah nama die taman bunga.. Ce tengok tol2..

kan, kan?
Bantal ni ada matahari, ada awan2, ada burung2 bterbangan, ada bunga2an, ada rerama terbang, ada pokok, ada rumput.. Kawaii!!

Sekarang ni, Alya tampal handmade label ni kat produk2 Alya kecuali keychain. 'Ter'beli dgn fabricfanatics aritu, so gune la kan?
Tengoklah, murah rezeki, Alya wat label name KasehIbundaCrafts plak..
Doakan ye sume.. :)
Ok, chan chin chaw dulu ye.

14 comments:

AISHA INANI said...

wow!
bape weh harga cam nih?

Kaseh Ibunda said...

ni rm30/pc

Miss Craffy said...

alya...mn nk bli fiber fills yg murah eh? jnuh cr...huhu

Mila@Rimbun said...

wow cantiknyer kenan akak tgk munga2 tuh

Kaseh Ibunda said...

to kak ann:
alya beli kat sus je. tak penah beli lg kat tmpat lain..

Kaseh Ibunda said...

to kak mila:
cantek kan? mcm sy.. haha.. :)

Miss Craffy said...

nk mintk tlg blikn leh x? hehe..tp tu pn klu alya g bli...xg pn xpe ^_^

Kaseh Ibunda said...

sori kak ann... fiber fill beso la kak. alya nak beli utk diri sendiri pun pk bjuta kali mcm mane nak bwk balik..

Miss Craffy said...

ooo... ye ke? cm byk sgt2 je..huhu..xpe2...thnx alya ^_^

NHF said...

Alya...
nak tempah bole...
nak macam ni...
tp xnak warna tanah putih...
bole??
=)

Anonymous said...

nape design pokok kat pillow same dengan design mikylayna?

Anonymous said...

hi...Im Norlie on of Mikylayna friend... Congrats you has been featured in the Sinar News Paper... i wish you more maju and creative.. and i hope more genuine too..

Tupaijantan said...

Salam, saya pernah pernah tengok design pokok ni. Design ni dulu miklayna buat. Sama pokok.

Anonymous said...

Fiber fill beli kat sus?? Sus tu ape ea??