27 February 2012

Pek Permulaan Felt Kraf 2.0

Hai hai semua.. Alya doakan sume pengunjung2 blog Alya yang kecit cinonet ni terus dirahmati Allah.. :)

OK. Atas permintaan yang memberansangkan, Alya akhirnya release lagi sekali Felt Crafts Starter Kit ni. *Alhamdulillah. :) Dengan niat yang baik nak mengajar anda semua, Alya harap kita sume dapatlah, kalau tak sikit, banyaakkk dari perkongsian ini. :)

Pek kali ni Alya ade topup sket barang2 die compared to my earlier version. Meh tengok ape ade dalam kit ni ye..

Full Complete Set.

 Erasable Pen*, UHU Glue, Needles, Curvy Scissor, Threads, 
Alligator clips, Single pins, Round Brooches, Key chains, Hp straps, Black String..

*early birds will get dual color erasable pen (like shown above)

Assorted buttonss.. *more than 25pcs of them!
Google Eyes..

2 packs of fiber fill..

Printed Tutorial Book in Malay..
Dalam buku ni, Alya ade ajar cara2 nak buat beberapa design felt kraf.
Ada 4 design yang akan dipelajari. 
Felt Love Hp Charm, Cute Flower Key chain, Simple Flower Brooch, Name keychain.


Alya memang recommed kawan2 yang baru nak berjinak2 dengan bidang Felt Kraf. 
Let's try and Do-It-Yourself!

Very very limited stocks only..
 
Dapatkan semua ni dengan harga RM50 je!! 
Postage fee untuk semenanjung RM6,
Sabah/Sarawak: RM8


Emel Alya kat kasehibunda@gmail.com
atau pm Alya di
facebook.com/kasehibundacrafts

6 comments:

FL blogh0use said...

nak ni !! pleaseeee !! tlg lah cakap ada lagi.. ;)

jannahMDISA said...

i want this too! please notify me if there's still any! :D

Monaliza Mustafa said...

salam sis....saya nk beli....ada lg x?

anna said...

Salam . ad jual kain flannel x?

BajuKu.com said...

salam alaik... sis ade lg x pek ni... nak satu... plz...:)

Nurin Irdina said...

Salam sis, kalau beli buku je boleh ke?