02 September 2011

Salam Lebaran



Salam Lebaran dari Kaseh Ibunda Crafts.
Moga ijazah taqwa yg kita dapat dari universiti Ramadhan menjadi momentum utk kita terus menjadi Muslim yg lebih baik pada bulan2 akan datang. Insyallah. ameen~
dan  Raikan syawal anda dengan penuh rasa syukur. :)

Maaf zahir batin dari Alya dan Kaseh Ibunda Crafts.
Jauhi pertelingkahan. Wujudkan persaudaraan. Moga kita terus disayangi Allah. :)

p/s: Alya lame tak update blog sbb kamera Alya MIA. huhu~ sedey banget. doakan cepat2 jumpe ek.. sayangla sama itu kamera kecit. order dah banyak tggu nak amik gambar. customer pun dah tak sabar sabar nak tengok order diorang. sabo ek sume.. harap sume paham kondisi Alya.. tataa~ saaayang korang sume.. :)

2 comments:

saharinasaharudin said...

salam aidilfitri kak alya,
mohon maaf ats segala silap& salah :)

Mila@Rimbun said...

Salam Aidilfitri Aliya.. dah nak start semester kan... welcome back to class hehee