22 October 2011

Bantal MU lagi..

Salam ceria semua..
Alya dapat order bantal MU lagi dari classmate Alya..
Yang ni dah lame sampai kat tuan die.. Seb baik owner tak bising! haha..
Dia nak bagi ehem ehem sempena besday.. (Untunglaaa... :P)
Kali ni saiz bantal besar sket daripada yang aritu..
Yang ni 35X35cm..

Applique MU kat bahagian depan..
(** korang bole tgk betapa gebunya bantal ni sampai tak berbentuk sangat dah segi empat bantal ni.. Alya saje letak banyak2 fiber, so takde la cepat sangat lembik bantal ni nanti..
Ni la mahalnye custom made! Tak jumpe kat supermarket.. :) )

Zoom in applique logo MU.. Hand-stitched okeh?
Sukee sangatt!!

Belakang die Alya jahitkan nama diorang macam yang Diba request.
Seb baik die suke.. :)

Ada bola kat nama ehem ehem die..
n Love kat name Diba.. :)
Pastu Alya main tabur je buttons bagi nampak penuh since nama ni kecik je kat belakang.. :)
Tabur n gamkan je. Part tu dah malas nak menjahit.. haha..


Thank You Diba!!
Happy Weekend semua.. Yang menjahit, sila jahit elok2 dan rajin2 ye.. :)
Yang berprogram, program elok2..
Manfaatkan hari anda ye..
Moga kita semua dapat berkat dalam setiap yang kita lakukan.. :) amiin..

6 comments:

Cik Ann said...

Alatan jahit dh simpan dlm kotak sementara waktu..hehe

::deebaadeeboo:: said...

oh yeayy..thanx alyaaa :)

eyra shukor said...

salam..
ley taw cm ne wat logo MU 2?
men agak2 saiz die mse gunting ker tekap kt mne2?
cm ne nk wat logo 'setan' kt tengah 2?

ninie comey said...

kak...kalau sy nk oder gak bantal MU tu akak nk terima x oder sy?comey la..rasa cam nk bg hadiah kat ehem2 gak...nk wat sendiri rasa cam x kreatif je..hihih

Anonymous said...

salam. kira kira yang ni berapa harganya ea? saya berminat nak tempah (:

Anonymous said...

salam. kira kira yang ni berapa harganya ea? saya berminat nak tempah (: