08 November 2011

Penguin comel!

Salam Aidiladha semua.. :) Macam mana raya? Best tak? Raya Alya kali ni sederhana je, tapi best sangat sebab cuti seminggu.. huhu~ Tapi... (ada tapi okeh!) kerja sekolah sangat2 berlambak. Arini baru nak start bukak2 file, jenguk2 article.. Harapnya target Alya tercapai sepanjang cuti ni.. ameen ameen..~ (doakan tau!)

Ok2.. Ni order Fizah. Penguin comel gile.. huhu~ Sayang alya nak pos lepas dah siap aritu..

Ada 2 ekor penguin. 1 boboi, 1 gegirl..
Yang gegirl ade klip riben merah gitew.. ala-ala sweet gitu laa.. ceh~

Belakang die, as usual lah.. Ada nama..
Yang penguin boboi nama Fahmi, yang gegirl tadi nama Fizah.

Yang ni pulak, Fizah nak name tag hp charm belakang die nak kartoon keroppi. So, depan die Alya bajet2 letaklah tema kaler ijau2 en.. Harap Fizah suke.. :)

Ni semua order Fizah.. 3 je pun. Tapi berkurun nak siapkan..
Nasib baik Fizah sangat2 sporting.. :) Sabar sangat2 menunggu.. huhu~
Thank You So Much Fizah.. :)

4 comments:

A.I said...

comel sangat penguin tu.

HAHAHA, okk aku pon bakal bukak buku hari ni laa. grr

Miss Ann ~♥ said...

cmel penguin tu~

Mila@Rimbun said...

chomel... mesti tuannya suka. sempat lagi alya berkraf yer.. dah tengah2 semester ni tak banyak assignment ker?

cik fara ismail said...

mereka tu kawan saye.. :)