22 July 2010

Order Aisha

Salam semua.. Moga semua selamat2 selalu..

Ni order Aisha.. Aisha ni memang bagi fullest support kat Alya tau. Thanks beb! Kali ni Aisha nak bagi keychain ni sebagai hadiah kat kawan dia. Aisha memang suka bagi Alya cuba sesuatu yang baru. Tak banyak songeh sangat. Alya suke. hehe.. Baru la Alya bole cuba untuk mula sesuatu yang baru. Boring sebenarnye buat benda yang same je.. Ok2.. meh tengok..



Depan


Belakang

Simple je. Tapi Alya suke. Hope Zue a.k.a penerima hadiah pun suke.

Thanks Aisha!

Description: Circle with two side deco
Boleh request nak keychain, hp charm or brooch
Price: RM 3.50
(kalau nak single deco, RM3.00)

3 comments:

AISHA SAAD said...

bangga kejappp!
neway zu ckp COMEL!
tenxx ehh. hee~

Kaseh Ibunda said...

bangga ke? dah 3 kali naik name ko dlm blog ni. heh. naik saham ko jap. huhu..

same2.. nanti jgn lupe ingatkan aku ek. ni pun selamat ko ingatkan. kalo tak, takde la adiah untuk zu.. tengs too!

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh