29 August 2010

Yang tersayang buat onar..

Salam semua..

Sedikit stress minggu ni..

Semuanya akibat yang tersayangku buat onar..

Laptop buat onar.. My digital camera pun buat onar.. Aduyai..
YES! Those are my assets. Sayang tau. Beli guna duit sendiri.
Yang hutang pun nanti kena bayar guna duit sendiri jugak..

Ujian di bulan puasa.
Memang menguji kesabaran.

Mane tak nye,
Assignments berlambak sampai Alya tak tido bermalam2..
(padahal insomnia)
Blog plak berhabuk sampai resdung Alya batuk2..
(padahal demam tak leh online)
Haha
(Hiperbola ye)
Alya dah desperate perlukan laptop n internet connection ni..


TAPI,
Menjahit tetap menjahit
Jarum tetap kena pegang dalam sehari
Kan?


Selamat berpuasa ye semua..
Dah masuk separuh masa terakhir ni..
Jom kejar apa yang patut selagi Ramadhan belum meninggalkan kite..

4 comments:

AISHA SAAD said...

memang pon muka ko ketat gilaa.
cuak sayerr!

weh na pi mekdi wjb ajak tau.
insyallah aku join! nakkk..

Kaseh Ibunda said...

aku kat mcD sekarang. Online. Mau ikut ke? haha..

Macam ni la aku selagi laptop tu tak elok..

krafaina said...

dugaan di bulan puasa tu..
bersabar bnyk2... ^_^

huhuhu...kalau saya mesti dah nangis
kalau sayang2 saya tu rosak :((

Kaseh Ibunda said...

bersabar dah ni.. tapi seriously bosan takde laptop. sebab kite dah biase mengadap laptop kan. tambah2 bloggers aka crafters cam kite kan?