30 January 2011

Projek hari ni..


Hai semua..
Alya tengah cuti skang. Cuti CNY + Mid sem Break.
So, misi menyiapkan order pun berjalan..
Tapi Alya sempat gak menyelit menjahit beg untuk ummi Alya.


Disebabkan kitorang gi shopping complex smalam tak dapat beg plastik, Umi suh Alya jahit beg utk isi barang2 shopping la. Semalam bukan main kitorang duk mengangkut barang shopping ngan tangan je. Beg bawak, tapi tak muat nak isi. So, Alya buat beg ni gabak besor.
Corak tak leh bla, siap ala-ala English style gitu. haha..


Pandangan tepi.
Best buat beg kali ni sebab Alya sekejap je siap.
Sonot! Hikhik.. :)

Kite tengok betapa produktifnye Alya cuti ni ye..
Bajet nak habiskan kain cuti ni. Tengoklah ~~

Eh, jap.. Rase macam berhutang je nak post gambar Order Zamir aritu.
Nanti ek. Gambar2 tu sume dalam laptop Alya yg Alya tinggal kat Gombak.
Nanti Alya balik Gombak, Alya kongsi kat sini oke?

Ok u olls.. Jumpe lagi ye..
Senyum2 selalu n stay cool okeh?
Daa!

6 comments:

hani syahida said...

pandainya awk jahit..bercita2 nk jahit bag jugak..

Kaseh Ibunda said...

to hani: bese2 je hani. try la hani. mesti lagi cantik dr sy.. :)

hani syahida said...

hehe..saya akan cuba satu hari nnt. sekarang takde mesin jahit lagi. Will blog about it kalau dah berjaya nanti. TQ ;-)

Kaseh Ibunda said...

to hani: sy pun menjahit bile balik umah je. tumpang mesin jahit umah.. hehe.. takpe~ dah kaya sket nak beli mesin jahit yang super duper best! heh~

ikha said...

cantiknyer beg..comel2x ^^

Kaseh Ibunda said...

to ikha: comel kan? sy pun geram! hehe