17 April 2011

Order Zamir

Assalamualaikum semua..

Fuh, fuhhhh~ (gaya tiup2 habuk. tapi nampak gaya kena vacuum ni) huaa~ 3 bulan ye, 3 bulan Alya menyepi.. I don't think my appologize laku lagi ke tak. But I'm very very sorry. Alasan paling munasabah Alya boleh bagi is MALAS. ish, ish. Jahat tak? Busy is one thing, tapi sebenarnya takde masalah pun kalau orang Busy, tapi rajin kan? huhu.. I think i did mentioned my alasan on my earlier post, so harap2 tak de yang menyampah ye..

Kali ni Alya nak tunaikan janji Alya yang dah berkurun lame nye tu. Nak tunjuk satu-satu design yang Alya buat mase Zamir order aritu.. Lets the pics speak okei? Layan~~

















Ni half je. Ade lagi yang lain. :) Big clap 4 me sebab boleh siapkan jugak walaupun berJuta rintangan kena hadapi. Clap.. clap..

Okeh2. Skarang ni UIA dah start cuti sem. Awal kan? So, insyallah I will make use my holiday with crafting. No more malas! Target Alya untuk siapkan at least 5 order. Misi nak jahit beg untuk diri sendiri pun kena padamkan dulu selagi order customer tak siap. Huhu. Kali ni kena garang sket kat diri sendiri. Baru jalan keje.. huhu..

Ok dear. Jumpa lagi ye. Alya dah gian nak menjahit ni.. Daa~

:) Don't forget to spread ur smile to others.. :)

9 comments:

Qienah said...

cantik2..:)

Kaseh Ibunda said...

to qienah: thanks dear.. :)

Lady.Rouge said...

Kalo jual, brape satu keychain eh?

ikha said...

klu sy order, ada diskaun x? kui3x~~

Kaseh Ibunda said...

to lady.rougue: RM3.50 sahaja :)

to ikha: besties mesti la diskaun sket.. :)

AISHA INANI said...

gila cun yang ada gamba jam hitam putih tuh.. geram! muahahhaa,

Kaseh Ibunda said...

to aisha: cun mcm sape? aku? haha.. btw, tu icon dalam iphone. :) kawaiii..

Anok_Abah said...

gle cun yg icon Iponr tuh...

Kaseh Ibunda said...

to anok abah: :D