10 August 2011

Featured in Sinar Harian 9 Aug '11

Salaam semua... Selamat berpuasa semua.. Macam mana Ramadhan anda kali ni? Harap harapnya semua makin baik.. :)

Semalam sape beli paper Sinar semalam? haha.. Sape perasan Alya menyelit kat situ? hihi.. Segan sebenarnye nak buat entri ni. Macam nak kipas diri sendiri. Tapi memandangkan ramai yg request, sebab ramai yg tak baca paper, so Alya hormati permintaan anda sume..

Alhamdulillah, tak sangka story Alya ni keluar dalam bulan Ramadhan yang penuh keberkatan ni. Alya harap ianya satu titik tolak baru dalam perjalanan Alya sebagai se1 part-time-crafter..
Ok, ni full page okeh pasal Alya. Agak2 ape perasaan Alya ek? huhu~

Dalam ruangan Niaga Online. ^^

Memang 1 page full cite pasal cek mek Alya ni.. haha.. menyampah tak? lalalala~~

Terima kasih kak Hana; wartawan yang interview Alya. Sangat bersabar okeh, melayan Alya yang banyak songeh ni.. :D

Zoom ye untuk paparan yang lebih jelas. Sory, Alya takde scanner, so senget benget la amik gmbar paper ni...

Muka clean n clear konon dalam gambar. Padahal?? haha.. :D

Alya tak lupa mempromosikan CraftZone n my only Sifoo, SUS!
thanks u olls!

Full page! Again, tak sangka!

Okeh, sekarang ruangan ucapan penghargaan ala-ala dapat anugerah gittew.
Alya nak ucapkan terima kasih yang teramat amat sangat kepada:

Firstly to my beloved parents, walaupun takde kredit lgsg pasal my family; which is also my main supporter in this field, Alya nak menyanjung sangat2 semangat umi baba n adik beradik lain yang tak-putus-putus bagi sokongan baik modal, kritikan ataupun cadangan.
Secondly kepada rakan-rakan crafter lain yang banyak tolong Alya dan melayan ketidakretian (haha, term!) Alya dalam bidang ni. Rakan2 dalam CraftZone dan Sus.. :) sumelah~
Thirdly pada pelanggan setia Alya yang sangat2 bagus dan sangat2 memahami keadaan Alya sebagai part-time-crafter.
Forthly kepada rakan2 sekelas Alya, nak kena sebut ke? Ramai nie. Tanpa korang, aku takkan rajen menjahit camni.. hoyeah!
n Lastly kepada sume yang sentiasa menyokong Alya yang kecit cinonet ni dalam bidang jahit menjahit ni. Tak sangka lah pulak bile dah masuk paper cmni baru tahu ramai yang sokong kite. Thankssss sangat2 ye!

Wah, panjang bebenor ucapan-tak-leh-blah Alya ni. Bukannye nak batak sangat ucap2 bagai, tapi Alya betul2 nak berterima kasih pada anda anda semua.. Ni je lah cara Alya boleh buat utk rakamkan ucapan terima kasih tu.. Alya doakan anda semua dimurahkan rezeki, dan dipermudahkan segala urusan baik di dunia, mahupun di akhirat.. ameen~

Thanks~
I believe it is not about glamour, but its all about trust. Doakan Alya same ye sume..

11 comments:

DiahRothman said...

Tahniah!!! kDee selalu jengok ke sini dan appreciate your tidy works... keep it up, dear.

Cik RR said...

best msuk paper...nk msuk gak~~ hehe.. anyway, congratz again ^_^

AISHA INANI said...

sebijik mcm retiss wey!

at least letak la nama aku. muhahahaha!

again congrates! good luck for next and next eh.

tapi susah la makin ko femes, makin asyik tak dapat je la apa aku nak order. cis! =)

::deebaadeeboo:: said...

wah wah wahhhhh..masuk paper laaa..weh order ak lom lagi ni..dont forget okeyyyy :)

congrats ! moge lebih maju jaya ! dah kaya jgn lupe belanjeeee hehe

Anonymous said...

eh. nape delete my comment?
tiru design mikylayna ea?

Anok_Abah said...

haha, skrg bru aq taw kepentingan bersabar.. no wonder la... upeny bntal aq tu nk msuk paper.. hahhaa... bangga2 kwn aq msuk paper....

Tuan Punya Hati said...

Alya, saya nak beg sebijik nak pi kelas masuk sem ni...sempat tak..sempat tak...ehehehe..(farah hana)

mirul said...

moga berjaya ke akhirnya usahawan muda

myezatul aQma said...

bestnya!

zamir said...

sy pn nk masuk paper jgk...mcm mana..hehe

Mila@Rimbun said...

wow aliya... masuk paper lagi.. phewittt.. tahniah.. satu contoh yg amat bagus utk semua student2 diluar sana