12 August 2011

Yes, Its my Bad!

Bila Alya buat salah, memang tak tahu nak cakap apa. Kelu lidah, tak terluah apa2 kecuali maaf. Alya minta maaf pada yang berkenaan.

Its all inspired by Mikylayna.
Kak Sab punya haruslah super cantek lagi..

I'm very sorry on my bad.
Seriously, nothing much to say. Speechless.
Tak mahu menegakkan benang yang basah.
Cuma terkejut sebab benda ni berlaku just a day lepas Alya super happy. Takpelah..
Yang salah perlu minta maaf. Dan kutip pengajaran yang besepah sepah.
Terima Kasih pada pengajaran.. :)

Cuma peringatan pada kita yg sentiasa lupa;
Ada 1 hadis riwayat Muslim berbunyi
"Barang siapa melepaskan seorang mukmin dari kesusahan hidup di dunia, nescaya Allah akan melepaskan darinya kesusahan di hari kiamat. Barang siapa memudahkan urusan mukmin yang sulit, nescaya Allah akan memudahkan urusannya di akhirat kelak. Barang siapa yang menutup aib seorang Muslim, nescaya Allah akan menutup aibnya di dunia dan akhirat." === Jagalah aib orang..
Contohilah pohon kurma; tinggi cita citanya, kebal dari penyakit, dan jika dibaling dengan batu, ia membalas dengan menggugurkan buahnya. === Alya tak boleh putus asa!

~END~

2 comments:

AISHA INANI said...

ok now dah tau...

yep kadang2 kita tersilap. bukan sengaja buat silap. kita tak perasan pon kita buat silap.

syukurlah ada org remind kan kita.

jgn give up ok, take this as special lesson.

stendet laa jln utk teros berjaya tak datang dengan lurus mcm highway, mesti ada lubang2 sikit.. lubnag2 tu laa ujian kita utk teros ke depan. lubang2 ni jugak semngat and kenangan bila dah berjaya nnti.

good luck ya. stay chill ;)

Anonymous said...

dun worry. i found here
http://www.thisnext.com/collection/6B8114B2/Pillows
chill k