28 January 2012

Order from Kak Mun..

Salaam semua.. :)
Cepat kan Alya update entri seterusnya? haha..
Tak sempat sebenarnye.. Last week Alya ikut program bkampung dengan orang2 asli. Seminggu jugak Alya kat sana. Duk prepare nak pegi plus sambung dgn jet-lag (haha! jetlag la sgt!) lagi, tu yang delayed sangat nak update tu.. (alaa.. padahal kalau tak pegi pun memang lambat update nye.. hihi~)

Ok2.. meh2 Alya nak tunjuk bantal shomel gilerss ni.. Alya pun tak sangka it turns out sangat chantek macam ni.. haha.. ~ (again, syok sendiri.. )

Alya suke kat couple ni.. Sweet aje nengoknyee..
Tersengih2 Alya duk join couple ni tersengih..~ uu~

Ni corak penuh bahagian depan.. Couple tu tgh pegang ballon I love U sebenanrnye.. :)

Siap ade rerama gitu kat sebelah couple tu..
Menambah keceriaan couple tu kan?~

Sebelah belakang bantal ni, customer Alya a.k.a Kak Mun nak name die sebesar2 bantal.
So, Alya ikutkan aje.. Dan terhasillah ini~~
Saiz bantal ni besar jugak.. Lebih kurang 37cm..

Nama Kak Mun kaler pink+purple..

Nama cik abe Kak Mun kaler biru~
Haruslah semuanya 100% hand-stitched!

Tenkiu Kak Mun.. <3

Last pic ni paling berharga tau.. Kenangan yang berjaya meninggalkan kesan fizikal kat Alya.. haha~ apakah? Tadaa~
Mane 1 Alya? Alya takde dalam gambar ni tau.. Ok2. TIPU.
Putih kan Alya? Mahal tau gambar ni.. Alya pun tak sangka boleh bertukar jadi secerah ni. Nak dekat same dah dengan yang sebelah tu.. huhu~
Dah la Alya ni jenis sensitip amatlaa dekat produk2 kecantikan ni. So, memang Alya akan tunggu kulit ni kembali pada warna asal secara semulajadi la..
No worries laa. Alya takde la kesah mane pun. Yang penting, program Alya join kali ni lain dari yang lain wlaupun Alya dah pernah masuk 3-4kali kampung orang asli sebelum ni. Dan ia mengajar Alya baaanyaakk sangat benda. Very precious memory to be forgotten. Sebab tu Alya nak tayang gambar ni kat sini..~
Ok lah, meme out of topic dah ni.. Nanti Alya update lagi ok?
Ade 2 lagi projek menunggu utk di entri kan.. huhu~
Happy happy days girlsss.. ^_______^

3 comments:

nurul said...

cantiknyaa :)

Mila@Rimbun said...

teringat masa belajar dulu.. perg program2 camni, siap ada anak angkat lagi. tp sampai sekarang tak pernah hubungi mereka lagi huhuhu.. teruk betul anak angkat diorg ni kan

aisyah kz said...

canteknya bantal tu kak :) berminat plak..hehe..how much ya??