22 October 2010

Order Anis

Assalamualaikum semua..

Hihi.. Nak senyum lebar la.. Alya berjaya update blog arini.. =) Setelah sekian lama ditimbuni dengan perkara-perkara yang menyesakkan otak n dada ku ni, Alhamdulillah akhirnya Alya berjaya jugak siapkan order Anis n sekaligus update blog. Sukee.. Rasa macam lepas beban besar. Padahal next order ni laagi la bebanan besar.. Ok2.. Tak nak pikir.. (boleh ke camtu?)


Ok la, proceed to main topic. Alya dah pos order Anis ni semalam. Anis order bunga manyak2. Nak bagi kawan2 die untuk konvo kate nye.. Order bukan main lame dah. Kesian Anis duk tunggu2 lame2.. Sori ye Anis.. Naseb baik la konvo die delays in end Nov. Sempatlah Alya siapkan.. hihi..



Semua Hp Charm Bunga.. Ada 18 pcs sume..



Macam2 warna ade. Biru dengan geng2 nye. Hijau, Pink, Purple, Kuning, Oren..





Dah tu, semua plak ade nama kat belakang. Memang spesial lah! huhu..

Tag nama untuk Anis, Tasya, Mai dan Iera..

Ok, tu je.. Harap Anis suke ye. Really appreciate ur patience.



Ni plak bukan order Anis dah. Cuma nak tunjuk hasil kerja Alya buat flower brooches ni. Suke gak wat benda ni. Simple. Belum ada niat nak jual, cume ingat nak bagi orang je. Biasenye, Alya akan bagi flower brooches ni as free gifts kpd customer2 terpilih. Kepada customer yg dah dapat flower brooches ni, Tahniah! Harapnye korang suke n boleh guna.


Alhamdulillah, semua assignments dah selamat hantar. Sekarang just tinggal few weeks b4 final exam. Segala jenis notes n buku2 dah Alya susun untuk baca. Harapnya tak kalut malam exam nanti. (selalunya study last minit. hihi).. Tak sabar nak habis exam n siapkan order En. Zamir plak. Lame dah dia tunggu. Sabaq naa.. Sikit je lagi. Insyallah.


Pesanan untuk crafter2 lain, jangan gatai nak buat sale ke ape ek time Alya exam nanti. Nanti gatal tangan nak blog-hopping. Ingat ye!

Untuk Sus, Alya suke sgt perkembangan (bisnes ye, bukan badan!) kakak Alya sorang ni. Makin maju. Alya doakan semoga akak terus sukses ye.

6 comments:

hani syahida said...

nak tanya,,utk hp hp, antara felt dgn hp string tu, awk letak tali apa ek?

Kaseh Ibunda said...

to hani: Alya guna tali halus. macam tali hp string tu jugak, tp tebal sket.. :)

hani syahida said...

erm..kalau nk beli tali tu kat kedai, panggil apa ek?

Kaseh Ibunda said...

to hani: tali halus kot. em, Alya pon beli online je. tgk kat kedaisus. oke?

hani syahida said...

hehe..bereh2 ;-)

Kaseh Ibunda said...

to hani: :)