07 June 2010

Order Aisha again..

Salam sume.. Kali ni Aisha order lagi!! (sila baca dengan tone Tora datang lagi!) Huhu.. Kali ni Aisha nak yang 4 benda.. Kite tengok je la ye. Malas nak cakap panjang2..

[Gaza with name, Love with name]

Tadaa.. Ni la die order Aisha. Nak bagi kawan2 la ni kot banyak2. Tu la, dengan Felt Craft ni, macam2 boleh buat. Nak jadi adiah besday pun orait ape. Ongkos cume 3 hengget je. Ha, yang lain ape lagi? Jom jadikan benda2 cumil ni sebagau hadiah birthday kawan2 korang.. Cakap je nak macam mane. Nanti Alya tolong buatkan selagi mampu..

Thanks Aisha..

** Aritu Alya penah janji nak bg my BFF something kan? Aduih.. Tu sebenarnya dah jadi rekaan tertangguh dah. Tak menyempat nak buat. Tengoklah nanti. Insyallah, akan ada masa untuk Alya buat sume tu..

2 comments:

AISHA SAAD said...

alya tenxx muac2!!
hee~

Kaseh Ibunda said...

sha.. welkem.. thanks sudi drop by.. jamu mata..