25 June 2010

Order Kawan Shu

Salam semua.. Salam ceria.. Salam bahagia hendaknya..

Semalam Alya siapkan order kawan Shu. Shu ni classmate Alya, tapi kawan die Alya tatau la plak name ape.. hehe.. Die buat quick order aritu, nak sebelum balik umah (cuti sem), memang tak sempat la dik no.. Akak banyak kije lain dik no.. Sowie sangat ye.. Alya pulak memang kurang produktif sejak seminggu ni. Tatau la nape. Padahal item dalam list banyak lagi nak kena siapkan. Okeh, meh tengok ape yg cik adik kawan Shu ni order..


Love 2 bijik. Depan deco, Belakang kasi taruk nama.. =)


Pastu, die order Bola.. Ye la, kan musim bola skang ni..

Depan n belakang. Nak jugak tulis name. Da la tecik je bola ni. Takpe, Alya layan je..


Ni sume.. 3 hp charms..

Korang perasan tak? Order yang Alya dapat sume lebih kurang je. Tak Love, mesti Munge. Alya masih pikir2 kan ape cara terbaik nak bagi diorang ni order mende lain. Alya boring sebenarnye nak buat benda yang sama... Asyik2 love je.. Asyik2 munge je.. Hurm.. cane ek?


2 comments:

fazRul said...

elOw..

try buat carton..tp klu nak jahit 2 senang tak..;)

Kaseh Ibunda said...

elow too.. thanks sudi brop by..

nak cartoon ape? meh cadangkan. nak jahit 2, kena ketelitian je, tak susah pon.. =)